Archive for July, 2006

Roller Coaster Giants

Wednesday, July 5th, 2006

Dit eerste Nederlandstalige boek over achtbanen is niet geschreven door een medewerker van de Limburgse achtbaanfabrikant Vekoma, niet door een lid van het managementteam van het 54-jaar oude succesvolle themapark de Efteling en ook niet door een hoogleraar Vrijetijdswetenschappen aan de vermaarde Tilburg University. Het eerste Nederlandstalige boek over achtbanen is geschreven door een directeur van verzekeringsmaatschappij de Amersfoortse.

De auteur van dit prachtig uitgevoerde boek – de heer Frank J.M. Romijn – is geen voor de hand liggende schrijver en ook geen bekende naam in deze branche. Maar het feit dat hij Charlotte van Etten, Peter Clerx en Walter Bolliger noemt in zijn dankwoord en de Roller Coaster Database omschrijft als "zonder twijfel de meest complete achtbanensite" en "een onuitputtelijke informatiebron" geeft aan dat hij wel degelijk verstand van zaken heeft.

Meer over de auteur, zijn meesterwerk en onze mening over dit boekwerk vind je in onze recensie. Mocht je het boek nu al willen bestellen, dan kan dat op de officiële website van Roller Coaster Giants!