Student Section
» Voorpagina
» Actualiteit
» Basis Informatie
» Navigator

» HTML Artikelen
» Specials
» Stemlokaal

» Foto Archief
» Videotheek
» Link Database
Spotlight
» Huss Booster
» Tiësto at Disney
» Dragon Khan

» Walibi World
» Europa-Park
» Disneyland Park
Advertentie
Whoosh Specials
» Constructie 2007
» Constructie 2005
» Constructie 2004
Whoosh Magazine
» Year One Edition
» Space Edition
» Winter Edition

» Archief
» Main Site
     
     
 
  Whoosh in English Whoosh in het Nederlands
   
Whoosh Nieuws

» 28-12-2005 Brand in Disney hotel -

Meer dan 2000 gasten zijn woensdag geëvacueerd uit het Disneyland Grand Californian Hotel, bij het wereldberoemde pretpark in het Amerikaanse Anaheim.

» 25-12-2005 Semi-hoogste achtbaan sluit! -

Afgelopen week werd bekend gemaakt dat de hoogste gelegen achtbaan van de wereld gaat sluiten. De High Roller op de Stratosphere Tower in Las Vegas maakt 31 december zijn laatste rondjes na bijna 10 jaar dienst.

» 21-12-2005 Wereldwijde Bouwputten -

En daar is editie nummer 3 van Wereldwijde Bouwputten. De special waarin Whoosh je op de hoogte houd van alle bouwprojecten die op deze wereld plaatsvinden.

» 19-12-2005 Druk, drukker, drukst! -

Nog nooit is het zo slecht gegaan met de economie, en nog nooit zo goed met Disneyland Resort Paris. Het park maakt de afgelopen dagen een stormloop mee, al sinds 5 december heeft het park zijn poorten voortijdig moeten sluiten in de weekenden omdat het park vol zat!

» 04-12-2005 TV-spot Bellewaerde bekroond -

Het Ieperse Bellewaerde Park heeft in de Verenigde Staten van de International Association of Amusement Parks & Attractions (IAAPA) de prijs voor de beste tv-spot gekregen. In de spot, die de voorbije maanden op tv-stations te zien was, nemen de dieren van het park het heft in handen.

» 01-12-2005 Goed nieuws voor Alton Towers -

De inmiddels jarenlang lopende zaak over het geluidsoverlast dat Alton Towers veroorzaakt voor één van zijn buren heeft weer een nieuw hoofdstuk gekregen. De rechtbank heeft bepaald dat de opgelegde regels versoepelt mogen worden.

» 30-11-2005 Trendsetter onder de loep -

Er zijn voor het komend seizoen al drie nieuwe Topple Towers aangekondigd. Twee in Europa, en één in Amerika. Vorig jaar opende het prototype van de Huss Topple Tower in Bellewaerde Park. Wij nemen een kijkje naar deze trendsettende attractie; El Volador.

» 29-11-2005 Nieuwe achtbaan Oakwood -

In het jaar 2006 krijgt Oakwood een nieuwe Gerstlauer achtbaan met een val van 97 graden en een maximum snelheid van 95 km/uur. Het type baan is vergelijkbaar met de Typhoon in Bobbejaanland, maar de baan krijgt een andere lay-out.


Next Page » Volgende »