Student Section
» Voorpagina
» Actualiteit
» Basis Informatie
» Navigator

» HTML Artikelen
» Specials
» Stemlokaal

» Foto Archief
» Videotheek
» Link Database
2007 Constructie
» Overzicht
Whoosh Specials
» Kids Carnival
» Constructie 2005
» Constructie 2004
Whoosh Magazine
» Year One Edition
» Space Edition
» Winter Edition

» Archief
» Main Site
     
     
 
  Whoosh in English Whoosh in het Nederlands
   
2007 Constructie

In seizoen 2007 zullen in onze directe omgeving enkele interessante nieuwe attracties openen. Zo is Movie Park Germany momenteel hard bezig met het voltooien van een drietal nieuwe kinder attracties, in Sevenum is men hard aan het werk om Troy deze zomer te kunnen openen, in Duinrell hoopt men eindelijk de langverwachte 'looping coaster' te kunnen openen en Drievliet komt met een vervanger voor Xtreme.

Maar er is meer. Want seizoen 2007 is ook het seizoen waarin de Efteling en Walibi Belgium alsnog zullen proberen hun 2006-attracties de openen. Voor ons een mooi excuus om een verzameling foto's van vorig jaar te hergebruiken in deze special. Voor de rest van Nederland en België zal het met name spannend worden om te zien of beide attracties ook daadwerkelijk zullen openen, of als oud ijzer verkocht zullen moeten worden... hoe dan ook, Whoosh houdt jullie op de hoogte!


Troy (Toverland)

Wat nu nog ruwe planken zijn, zal over enkele maanden de hoogste, snelste en spannendste houten achtbaan van het natte Nederland worden! [ga verder]
 
Overige: Photo Report toegevoegd van De Vliegende Hollander.