Kids Carnival 2005!
» Voorwoord
» Carnaval Events
» Fantillusion
» Buffalo Bill's
Carnival Foto's
» Dance Feest
» Little Mermaid
» Jungle Book
» Concept Art
Disneyland Paris
» Kids Carnival 2004
» Space Mountain 2
Whoosh Magazine
» Student Section
   

 
Voorwoord

Ieder jaar weer, in de maand februari, organiseert Disneyland Resort Paris het Kids Carnival, een kleurrijk en swingend festival speciaal voor kinderen. Dit jaar stonden de characters uit de films Jungle Book en De Kleine Zeemeermin centraal. Hoewel het festival in vergelijking tot het Kerst- en Halloween festival niet al te groot is, is het toch een waar feest!

En nog steeds een feest van formaat. Dat bewijzen deze cijfers wel. 97 artiesten hebben 170 uur gerepeteerd om op te kunnen treden tijdens 148 parades. Tijdens deze parades lopen zij 296 rondjes om Town Square. Dit alles verdeeld over slechts 37 dagen.
Maar ook de theming is de moeite waard. Er was 200 liter sop nodig voor de bellenblaas boom en wel 950 liter rookvloeistof voor de rare oranje wezentjes! Ook heeft Disney 30 liter geurstoffen gebruikt om de carnavals sfeer wat 'reukbaarder' te maken.

Een dergelijk festival, zeker omdat het niet al te bekend is in Nederland, verdient dus zonder meer een eigen special. Ook al zeggen foto's meer dan duizend woorden, is het ook zeker de moeite waard om ons uitgebreide verslag te lezen.

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in Disneyland Resort Paris. Zoals de vele attracties, shows en restaurants, het uitgaanscentrum en natuurlijk de beroemde Buffalo Bill's Wild West Show. Wij hebben er daarom voor gekozen om ook van verslag te doen van de fantastische Fantillusion parade, en Buffalo Bill's Wild West Show.

Maar voor we je meenemen op reis richting de lichtstad, en de Amerikaanse vestiging daar vlakbij, willen we de Nederlandse PR-afdeling van het Disneyland Resort Parijs hartelijk danken voor hun hulp en assistentie tijdens deze reis. Zonder hun vriendelijke uitnodiging en fantastische hulpvaardigheid had deze special nooit tot stand kunnen komen.


Hands in the air; CARNAVAL
Let down your hair; CARNAVAL
Straight here and there; CARNAVAL
Laugh without care; CARNAVAL
 
 


© 2003-2005; All rights reserved Whoosh Magazine. Website: Designed and developed by Whoosh Magazine / DRNK.