Whoosh Magazine Corporate Info / Over Whoosh
Om Whoosh Magazine te kunnen lezen heb je Adobe Acrobat Reader nodig.
 
» Over Whoosh
» Adverteren
» Samenwerken
» Contact

» Privacy Verklaring
» Copyright
 
Om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe edities van Whoosh Magazine, en updates van de website kun je je nu opgeven voor onze nieuwsbrief.
Whoosh Magazine is een uniek tijdschrift dat alles behandelt op het gebied van pretparken, attracties en alles wat hieraan gerelateerd is. Het blad is gratis te downloaden vanaf de Whoosh Magazine website, in PDF-formaat. Onze lezers variëren van dagjesmensen, tot achtbaanfanaten, tot park officials.

Doordat Whoosh Magazine gratis via het internet wordt verspreid kan een groot publiek bereikt worden. De gemiddelde uitgave heeft een bestandsgrootte van ongeveer 7 MB en kan binnen 20 seconden worden gedownload met een gemiddelde breedband verbinding*. Het in 72DPI opgemaakte blad kan vervolgens vanaf het beeldscherm van de computer gelezen worden, maar kan ook simpelweg uitgeprint worden.

Dankzij de jonge redactie en het dynamische ondersteunende team is Whoosh Magazine een blad voor en door de jongeren van vandaag. Worden op de ene pagina ingewikkelde technische systemen in beginnerstermen uitgelegd, op de volgende plegen Koos Komkommer en het Marsmannetje een aanslag op uw lachspieren. Het is deze balans tussen serieuze stof en een vlaagje humor die Whoosh Magazine bijzonder maakt.

Het is de combinatie van betrouwbaarheid en een "stout en ondeugend" trekje dat Whoosh Magazine zo geliefd maakt bij onze doelgroep. Enkele van onze trouwe lezers hebben Whoosh Magazine omschreven als zijnde "erg goed", "een super blad", "echt de max", "interessant en goed gebracht", "een prachtig tijdschrift" en "schitterend om te lezen". Maar niet alleen onze lezers zijn erg te spreken over de aanpak van Whoosh Magazine, ook de parken en overige partijen waar wij mee samenwerken zijn vol lof.

Naast het populaire tijdschrift Whoosh Magazine is ook de ondersteunende Whoosh Magazine website (WhooshMagazine.com) een gewaardeerde informatiebron. Achtergrondinformatie, fotoreportages en wereldwijde primeurs; slechts enkele van de zaken die WhooshMagazine.com biedt. Natuurlijk zijn alle edities van Whoosh Magazine op de site terug te vinden. Enkele feiten over WhooshMagazine.com:
  »  Meer dan 75 professionele artikelen.
  »  Ruim 650 foto's.
  »  Bezoekers uit meer dan 40 landen.

Voor meer informatie over Whoosh Magazine adviseren wij u naar onze edities te kijken. Mocht u hierna nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers.


* Meting uitgevoerd op 12 maart 2005 met een @Home Breedband kabel-verbinding in de regio Tilburg. Het meetbestand -- de Whoosh Magazine Year One Edition -- heeft een bestandsgrootte van 8.4 MB.
 
© 2003-2005; All rights reserved Whoosh Magazine. Website: Designed and developed by Whoosh Magazine / DRNK.