Whoosh Magazine Corporate Info / Copyright
Om Whoosh Magazine te kunnen lezen heb je Adobe Acrobat Reader nodig.
 
» Over Whoosh
» Adverteren
» Samenwerken
» Contact

» Privacy Verklaring
» Copyright
 
Om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe edities van Whoosh Magazine, en updates van de website kun je je nu opgeven voor onze nieuwsbrief.
De informatie, inhoud, foto's en code op de Whoosh Magazine website is het intellectuele eigendom van Whoosh Magazine, tenzij anders is aangegeven. Dit bevat alle afbeeldingen, foto's, geschreven content, HTML, CSS, PHP en andersoortige codes. De inhoud van Whoosh Magazine mag niet worden gebruikt, verkocht, gereproduceerd, gedupliceerd, gedistribueerd of gekopieerd in welke vorm of op welke manier dan ook, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van de hoofdredactie van Whoosh Magazine.

Whoosh Magazine spant zich in om de informatie die zij aanbiedt op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties.

Whoosh Magazine aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik of onvolledigheid van, of informatie aangeboden door, Whoosh Magazine op welke manier dan ook.

De door Whoosh Magazine verzamelde gebruikersgegevens worden volgens de door Whoosh Magazine gepubliceerde Privacy Verklaring behandeld.

 
© 2003-2005; All rights reserved Whoosh Magazine. Website: Designed and developed by Whoosh Magazine / DRNK.