Whoosh Magazine Corporate Info / Privacy Verklaring
Om Whoosh Magazine te kunnen lezen heb je Adobe Acrobat Reader nodig.
 
» Over Whoosh
» Adverteren
» Samenwerken
» Contact

» Privacy Verklaring
» Copyright
 
Om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe edities van Whoosh Magazine, en updates van de website kun je je nu opgeven voor onze nieuwsbrief.
Whoosh Magazine doet haar uiterste best om de privacy van haar lezers te beschermen. De Whoosh Magazine kan bezocht worden zonder persoonlijke, identificeerbare informatie vrij te geven.


Website

Tijdens het bezoek van de Whoosh Magazine website worden enkele niet-persoonlijke en niet-identificeerbare gegevens verzameld en opgeslagen op onze webservers. De enige informatie die wordt verzameld en opgeslagen gedurende een normaal bezoek bestaat uit het IP adres, de versie van de gebruikte browser, het besturingssysteem van de computer, de referer (de externe site die u naar de Whoosh Magazine website heeft doorverwezen) en alle bestanden die door u opgevraagd zijn van onze webservers, inclusief de datum en tijd van ieder verzoek.

Deze informatie wordt gebruikt om het gebruikersgemak van de site te optimaliseren en om de populariteit van de diverse site-onderdelen te analyseren. Whoosh Magazine houdt zich het recht voor deze informatie door te geven aan derden.


Nieuwsbrief

Alle e-mail adressen die worden toegevoegd aan de nieuwsbrief worden ontvangen, verzameld en opgeslagen op onze webservers en ons interne netwerk. Whoosh Magazine doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat deze gegevens afgeschermd worden voor externe bronnen. Whoosh Magazine houdt zich het recht voor deze informatie door te geven aan haar partners.


Lezersonderzoek

Om de diensten van Whoosh Magazine en haar partners zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de gebruiker / bezoeker, houdt Whoosh Magazine periodiek een lezersonderzoek. Het deelnemen aan het lezersonderzoek gebeurd op vrijwillige basis.

De bij het lezersonderzoek ingevulde gegevens worden ontvangen, verzameld en opgeslagen op onze webservers en ons interne netwerk. Whoosh Magazine doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat deze gegevens afgeschermd worden voor externe bronnen.

Whoosh Magazine houdt zich het recht voor de met het lezersonderzoek verkregen informatie - met uitzondering van: naam, adresgegevens en e-mail adres - naar eigen inzicht te gebruiken.
 
© 2003-2005; All rights reserved Whoosh Magazine. Website: Designed and developed by Whoosh Magazine / DRNK.