Whoosh Magazine Corporate Info / Samenwerken
Om Whoosh Magazine te kunnen lezen heb je Adobe Acrobat Reader nodig.
 
» Over Whoosh
» Adverteren
» Samenwerken
» Contact

» Privacy Verklaring
» Copyright
 
Om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe edities van Whoosh Magazine, en updates van de website kun je je nu opgeven voor onze nieuwsbrief.
Whoosh Magazine heeft een brede ervaring in de pretpark-industrie. Onze redactieleden zijn stuk voor stuk experts op hun eigen gebied. Whoosh Magazine is altijd bereid om derden met raad en daad te helpen.


Fotomateriaal

Fotografie is één van de kerntaken van Whoosh Magazine. Wij hebben op onze website momenteel meer dan 600 foto's staan. Dit is slechts het topje van de ijsberg. In ons foto-archief hebben wij ruim 13.000 foto's, genomen in meer dan 30 pretparken verspreid over de hele wereld. Ook hebben wij een bescheiden aantal foto's van Nederlandse en Duitse kermissen. Het op verzoek maken van foto's behoort altijd tot de mogelijkheden.

Alle foto's zijn gemaakt met digitale camera's van de hoogste kwaliteit. De standaardresolutie bedraagt 2048 bij 1536 pixels (onder voorbehoud). Uitvergrotingen met minimaal kwaliteitsverlies zijn mogelijk.

Voor meer informatie over het gebruiken van foto's van Whoosh Magazine kunt u altijd contact opnemen met de hoofdredactie of een management medewerker.


Interviews

Onze medewerkers zijn experts op het gebied van pretparken en attracties. Zij staan u dan ook graag te woord en zijn niet bang hun mening en visie te delen met een groot publiek. Buiten hun interesse en een ruime ervaring hebben enkele van onze medewerkers ook een professionele achtergrond in zakelijke en technische sectoren waardoor zij gebeurtenissen in een bijzonder perspectief kunnen zetten.

Om een afspraak te maken voor een interview, of voor eventuele vragen, kunt u altijd contact opnemen met de hoofdredactie of een management medewerker.


Overige

Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er nog veel meer vormen van samenwerking denkbaar. Jaren ervaring, een professionele achtergrond en een frisse kijk zorgen ervoor dat onze medewerkers zich in veel gevallen uitermate nuttig kunnen maken. U kunt altijd contact opnemen met de hoofdredactie of een management medewerker om te informeren naar de mogelijkheden, of om een voorstel met ons te bespreken.
 
© 2003-2005; All rights reserved Whoosh Magazine. Website: Designed and developed by Whoosh Magazine / DRNK.