Trendsetter onder de loep

Een review van El Volador heeft ruwweg anderhalve maand in ons Stemlokaal gestaan, tussen enkele andere opties. Helaas voor Bellewaerde Park wist El Volador niet door te dringen tot de top van onze ranglijst. Maar omdat er wereldwijd steeds meer Topple Towers worden aangekondigd, en omdat we dit artikel niet eeuwig in de kast konden laten liggen, heeft de Whoosh-redactie besloten om El Volador de vleugels uit te laten slaan…

Het heeft jaren geduurd voordat Bellewaerde Park weer een nieuwe attractie neerzette. Zelfs voor het 50-jarige jubileum van dit erg populaire familiepark werd er geen nieuw meesterwerkje op attractiegebied neergezet. De bezoekers moesten het doen met twee olifanten, die pas tegen het einde van het seizoen in het Belgische Ieper aankwamen. Maar in 2005, onder het management van de Star Parks Group, kreeg Bellewaerde Park eindelijk de langverwachte nieuwe attractie. Een heuse wereldprimeur nog wel!

El Volador is absoluut geen loze belofte. Het is een spetterende en sprankelende familieattractie; spannend en rustig, afwisselend en boven alles heel erg leuk. Wacht dus niet langer, en neem een kijkje naar onze review van El Volador.

Comments are closed.