Student Section
» Voorpagina
» Actualiteit
» Basis Informatie
» Navigator

» HTML Artikelen
» Specials
» Stemlokaal

» Foto Archief
» Videotheek
» Link Database
Spotlight
» Huss Booster
» Tiësto at Disney
» Dragon Khan

» Walibi World
» Europa-Park
» Disneyland Park
Advertentie
Whoosh Specials
» Constructie 2007
» Constructie 2005
» Constructie 2004
Whoosh Magazine
» Year One Edition
» Space Edition
» Winter Edition

» Archief
» Main Site
     
     
 
  Whoosh in English Whoosh in het Nederlands
   
Whoosh Nieuws

» 24-12-2004 Kerstgroet -

Namens alle medewerkers van Whoosh Magazine wil ik jullie, onze trouwe lezers, een prettige kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen! Ook is de tijd aangebroken om goede voornemens te maken… nieuwsgierig?

» 15-12-2004 Efteling opent nieuw sprookje officiëel -

Volgend jaar is het jaar van Hans Christian Andersen. In 2005 is het 200 jaar geleden dat deze bekende sprookjesverteller het daglicht zag. En nu, vlak voor het zo ver is, heeft in de Efteling één van zijn bekendste sprookjes een eigen plek gekregen. Vandaag is “Het Meisje met de Zwavelstokjes” officiëel geopend.

» 01-12-2004 Disneyland Parijs: Indiana Jones weer vooruit. -

Bij de bouw van de achtbaan reden de gasten gewoon vooruit door de baan. Na een periode van achteruitrijden is het dan nu weer terug naar hoe het begon: gewoon vooruit.

» 30-11-2004 Moviepark maakt plannen bekend -

Vandaag heeft Movie Park Germany, het voormalig Warner Brothers Movieworld in Duitsland zijn plannen voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Het park zal naast een metamorfose 3 nieuwe attracties brengen.

» 29-11-2004 Hellendoorn wordt de thuisbasis voor Dynamo -

Het metalfestival Dynamo Open Air heeft na een aantal jaar eindelijk weer een locatie kunnen vinden om het festival te houden. Avonturenpark Hellendoorn heeft ingestemd met de komst van het festival.

» 28-11-2004 Musical Kleine Zeemeermin in première (persbericht) -

Vandaag is er weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de rijke entertainmentgeschiedenis van de Efteling. In het Efteling Theater vond de officiële VIP-première van de musical De Kleine Zeemeermin plaats.

» 26-11-2004 Europa-Park begint bouw Splash! -

Donderdag was het dan zover. De eerste spade ging de grond in om de fundering te leggen voor Splash, de nieuwe attractie van Europa-Park. Dit was niet het enige wat gisteren gebeurde in Europa-Park, het hele concept van het nieuwe themadeel werd aan de pers uitgelegd.

» 26-11-2004 5e Efteling Anton Pieck Prijs in het teken van Hans Christian Andersen (persbericht) -

Afgelopen week ontvingen alle basisscholen in Nederland en Vlaanderen een oproep in de brievenbus om mee te doen aan de Efteling Anton Pieck Prijs 2005: een unieke schrijfwedstrijd met sprookjesachtige prijzen. Zij worden uitgenodigd om een origineel, zelfverzonnen sprookje te schrijven en dat te verpakken in een sprookjesboek met zeven illustraties.


Next Page » Volgende »