Kerstgroet

Het management team is al onze lezers en medewerkers erg dankbaar voor het afgelopen jaar, waarin Whoosh Magazine in een korte tijd is uitgegroeid tot een veelgelezen en erg gewaardeerd naslagmiddel. We hebben dit jaar een aantal prachtige edities weten uit te geven. Maar ook onze site heeft het nodige stof doen opwaaien.

We waren de eerste die de komst van Xtreme, de nieuwe aanwinst van het parkje Drievliet, aankondigden. Ook stonden we op de eerste rij toen de drie nieuwe attracties van Bobbejaanland in maart van dit jaar werden gebouwd, en daar deden we uitgebreid verslag van.

Ook wisten we regelmatig nieuws te posten op onze hoofdpagina, en konden we (dankzij de hulp van vele parken en contactpersonen) verslag doen van diverse persconferenties en aankondigingen.

Al met al kan gezegd worden dat we een mooi jaar hebben gehad. En tegen het einde van het jaar is het tijd om je te gaan richten op het volgende jaar, op het jaar 2005 in dit geval. Dat is ook wat wij de afgelopen weken hebben gedaan. Er zijn knopen doorgehakt en plannen gemaakt. We gaan 2005 met een gerust hart tegemoet, maar we beseffen ons ook dat er veel gaat veranderen.

Al te veel informatie kan (en wil) ik op dit moment nog niet kwijt. Wel kan ik zeggen dat Whoosh Magazine drastisch zal veranderen. Natuurlijk zal niets van onze inhoud, onze vele teksten en foto’s, verdwijnen. Maar Whoosh Magazine zal nooit meer hetzelfde zijn.

Tot het moment dat wij onze plannen voor 2005 kunnen ontrafelen, of presenteren, zullen wij natuurlijk het nieuws op de hoofdpagina blijven updaten. Te zijner tijd zal het nieuwe Whoosh Magazine worden aangekondigd via onze nieuwsbrief.

Als afsluiting wil ik iedereen nogmaals bedanken voor de steun het afgelopen jaar. Geniet van de kerstdagen (ook al vallen ze in het weekend), en moge 2005 een mooi jaar worden voor ons allemaal!

Met vriendelijke groet,

Frank Cornelissen
Hoofdredacteur
Whoosh Magazine

Comments are closed.