Student Section
» Voorpagina
» Actualiteit
» Basis Informatie
» Navigator

» HTML Artikelen
» Specials
» Stemlokaal

» Foto Archief
» Videotheek
» Link Database
Spotlight
» Huss Booster
» Tiësto at Disney
» Dragon Khan

» Walibi World
» Europa-Park
» Disneyland Park
Advertentie
Whoosh Specials
» Constructie 2007
» Constructie 2005
» Constructie 2004
Whoosh Magazine
» Year One Edition
» Space Edition
» Winter Edition

» Archief
» Main Site
     
     
 
  Whoosh in English Whoosh in het Nederlands
   
Whoosh Nieuws

» 04-10-2007 Halloween in Walibi Belgium -

Op 13 oktober start voor de 8e maal op rij het Halloweenfestival in Walibi Belgium. Dit jaarlijks terugkerend evenement is ondertussen uitgegroeid tot het grootste Halloween gebeuren in België en is voor Walibi de belangrijkste periode van het seizoen.

» 04-10-2007 Troy beste nieuwe attractie 2007 -

Maar liefst 36% van de (internationale) pretparkbezoekers heeft Troy verkozen tot topattractie! Hiermee laat Toverland de Efteling met de Vliegende Hollander achter zich. Ook de nieuwe attractie van PortAventura Park in Spanje kon volgens de uitgebrachte stemmen niet tippen aan de razendsnelle houten achtbaan Troy, die in juli dit jaar geopend werd.

» 01-10-2007 Nergens meer veilig… -

Meer Haunted Houses, meer Scarezones, meer shows én meer acteurs maken de Halloween Fright Nights in Walibi World intenser en grootser dan ooit te voren.

» 01-10-2007 Ontmoet de Vogelverschrikkers -

Het is herfstvakantie, de bladeren vallen van de bomen en de nevel hangt over Walibi World. De familie vogelverschrikker én de nare plaaggeest zijn in Walibi World komen wonen. Dit wordt spannend… Wat zal er gaan gebeuren?

» 21-09-2007 Efteling verhaalt schade ‘DVH’ -

Attractiepark de Efteling overweegt de schade die is opgelopen door de sluiting van ‘De Vliegende Hollander’ te verhalen op het productiebedrijf.

» 19-09-2007 Plopsaland betaalt 125.000 euro -

Het Belgische pretpark Plopsaland moet een schadevergoeding betalen van 125.000 euro aan een man die zes jaar geleden uit het reuzenrad viel. Dat schreef de krant Gazet van Antwerpen gisteren.

» 19-09-2007 NICK Kids’ Choice Award -

Kinderzender NICK reikt in Movie Park Germany op 18 oktober voor het eerst de Kids’ Choice Award uit. Kinderen kunnen t/m 17 oktober via www.nick.de stemmen op hun favoriete ster uit de muziek-, film-, sport- en TV-wereld. De populairste beroemdheid mag op 18 oktober de prijs in ontvangst nemen.

» 13-09-2007 Hollander vliegt niet meer -

De Vliegende Hollander in de Efteling gaat dit seizoen niet meer open. De directie van het sprookjespark heeft dat donderdag besloten na de laatste storing in de peperdure, nieuwe attractie.


Next Page » Volgende »