Ontmoet de Vogelverschrikkers

Gezinnen met kinderen kunnen dit ontdekken tijdens de herfstvakantie, van 13 tot en met 28 oktober 2007, in Walibi World. Het park staat overdag in het teken van gezellig griezelen tijdens Walibooehh!!!

Walibi Land, het gebied met attracties voor de kleine helden, is tijdens Walibooehh!!! omgetoverd tot een groot boerenerf bewoond door de familie vogelverschrikker. Via grote houten deuren kunnen kinderen met hun ouders een kijkje nemen in de spookboerderij, waar de vogelverschrikkers zijn te vinden. Als iedereen durft natuurlijk! Kijk wel uit voor Opa vogelverschrikker, want die is in een diepe slaap en mag absoluut niet wakker worden gemaakt. Dat wordt zachtjes doen! Maar dit is niet alles. Zus Jetje is jarig, maar niemand kan haar vinden. Papa vogelverschrikker vraagt aan de kinderen om haar te zoeken in het maïsdoolhof. Goed zoeken wordt beloond met een snoepje, maar pas wel op dat niemand hier verdwaald…

Plaaggeest gezocht

De plaaggeest dwaalt rond door Walibi World en heeft een hekel aan vrolijkheid en plezier. Hij haalt de raarste streken uit om Walibi en z’n vriendjes te grazen te nemen. Komt iemand de plaaggeest tegen? Roep dan de politieagent, die kan de plaaggeest oppakken. Maar of dat gaat lukken… In de spannende show Walibi en de Plaaggeest, in het Walibi Theater, ziet iedereen hoe dit af gaat lopen.

Halloween Fright Nights

Waliboeehh!!! doorstaan? Dan is het tijd om kennis te maken met de Halloween Fright Nights. Een angstaanjagend leger van gruwelijke monsters zorgt ervoor dat de bezoekers zich nergens meer veilig voelen. De Halloween Fright Nights vinden plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond in de periode van 13 tot en met 28 oktober 2007 van 18:00 uur tot 22:00 uur. De adviesleeftijd voor deze avonden is 12 jaar en ouder.

Comments are closed.