NICK Kids’ Choice Award

De verkiezing van de eerste Kids’ Choice Award in Duitsland wordt in de namiddag opgenomen in Studio 7 van Movie Park Germany en wordt diezelfde avond om 20:15 uur uitgezonden op TV. Behalve de prijsuitreiking is er in de show een live optreden van LaFee en Nevio, beide genomineerd in de rubriek lievelingszangeres. Daarnaast zal de genomineerde zanger en acteur Jimi Blue Ochsenknecht, bekend uit de film Wilde Kerle, zijn debuutsingle I’m lovin ten gehore brengen. Ook de Amerikaans-Duitse jongenband US5 is van de partij. Kids die willen stemmen hun favoriete ster, kunnen t/m 17 oktober terecht op www.nick.de. Onder de stemmers worden gratis kaarten voor de show verloot. Kaarten zijn vanaf 20 september te koop aan de kassa van Movie Park Germany en kosten € 19,90 (inclusief toegang tot het park).

Oscar namens de jeugd

De Kids’ Choice Award bestaat in de Verenigde Staten al twintig jaar en is daar uitgegroeid tot een Oscar namens de jeugd. De Amerikaanse versie van de Kids’ Choice Award werd dit jaar gepresenteerd door de populaire zanger Justin Timberlake. Bekende Hollywoodsterren als Nicole Kidmann, Jack Black, Robby Williams en Will Smith betraden bij de prijsuitreiking de rode loper. Geheel volgens de NICK-traditie werden de sterren geëerd door ze onder te spuiten met groen slijm, afkomstig uit grote kanonnen. Hetzelfde zal 18 oktober gebeuren in Movie Park Germany.

Halloween Horror Feest

De uitreiking van de NICK Kids’ Choice Award vindt plaats tijdens het jaarlijkse Halloween-seizoen in Movie Park Germany. Het film- en entertainmentpark organiseert van eind september t/m begin november elke vrijdag- en zaterdagavond, en op woensdagavond 31 oktober een Halloween Horror Feest. Het park wordt dan onveilig gemaakt door angstaanjagende monsters. Bezoekers kunnen verdwalen in duistere labyrinten, een rit maken met de Terror Train of een spannende Halloween Show bijwonen. Movie Park Germany is tijdens deze avonden tot 22:00 uur geopend en er zijn speciale After Dark tickets te koop (€ 22,00; geldig vanaf 17:00 uur). Voor jonge Halloweenfeestvierders is er een kindvriendelijk dagprogramma met pompoenen versieren, een kostuumwedstrijd en traditionele Halloween-spelletjes. Het Halloween Feest voor kinderen vindt elke vrijdag t/m zondag en in de eerste week van oktober dagelijks vanaf 12:00 uur plaats in het monstervrije themagebied Kinderland.

Comments are closed.