Halloween in Walibi Belgium

In 2006 kwamen meer dan 140.000 bezoekers naar Waver afgezakt om dit spektakel mee te maken. Dit jaar doet Walibi zijn naam van pionier terug alle eer aan met 3 nieuwe Halloween attracties en maar liefst 5 nocturnes!

Nieuw! Horror Fest

In de gloednieuwe attractie Horror Fest komen de bekendste horrorverhalen en –legendes allertijden tot leven. In deze doorloop-attractie met 8 scenes lopen de bezoekers doorheen hun ergste nachtmerrie.

Nieuw! Hotel Fant’ôme, the second

In dit hotel lopen wel heel vreemde gasten rond. Ook het kamermeisje, de receptioniste en de butler voeren iets in hun schild. In dit hotel is het makkelijk inchecken, maar kun je het ooit nog verlaten?

Nieuw! Twilight Zone II

Een UFO is achter de oude molen van het park neergestort, samen met een passagiersvliegtuig. De crash heeft voor een enorme krater gezorgd. De gestrande aliens gaan een oorlog aan met de passagiers die de crash overleefd hebben. De overwinnaars van dit duel zouden zich wel eens tegen de bezoekers van Walibi kunnen keren!

Vijf Halloween nocturnes

Door het overweldigend succes van de 4 Halloween nocturnes vorig jaar, wordt er dit jaar een extra nocturne voorzien. Van 27 tot en met 31 oktober kunnen de bezoekers extra lang griezelen tot 22:00 uur tijdens de speciale Halloween Horror Nights. Er is dan tevens extra straatanimatie voorzien met heksen, vuurspuwers, steltenlopers en monsters die bij het vallen van de duisternis bezit nemen van het park.

Speciaal voor de allerkleinsten

Ook de allerkleinste bezoekers kunnen hun hartje ophalen in Walibi. Er is gratis schmink voor alle kinderen die voor eventjes een griezelig Halloween gezicht willen trekken. In Walibi’s Halloween show zijn de vriendjes van Walibi de kangoeroe verdwenen door het toedoen van een gemene trol. De kinderen dienen samen met Walibi naar de vermiste vriendjes te zoeken, maar gelukkig hebben ze de hulp van 2 elfjes.

Elke dag wordt het best verklede kind verkozen tijdens de grote Halloween verkleedwedstrijd. Elk kind tot 12 jaar dat verkleed naar het park komt, maakt kans op een gratis jaarabonnement van Walibi.

Een mysterieuze magiër toont zijn kunsten tijdens de Magic Show. Zijn assistenten worden weggetoverd, in tweeën gedeeld en terug tevoorschijn getoverd. Je gelooft je ogen niet!

Halloween… een groot succes

Het Halloweenfestival in Walibi wordt alsmaar populairder. In 2006 kwamen maar liefst 140.000 bezoekers griezelen in Walibi! Daarmee is de Halloween periode uitgegroeid tot de belangrijkste periode van het jaar voor Walibi. Qua opkomst is deze te vergelijken met de topweken in het hoogseizoen. Op topdagen ontvangt het park tot 18.000 bezoekers per dag.

Comments are closed.