Welkom op het vernieuwde WhooshMagazine.com!

Inmiddels bestaat Whoosh Magazine al ruim anderhalf jaar. In de tijd is er ontzettend veel veranderd. Voor ons was 2004 zonder meer een mooi jaar. Maar het einde van 2004 markeerde ook een keerpunt in de geschiedenis van Whoosh.

Het zal menigeen al wel opgevallen zijn. Al sinds september 2004 is er geen nieuwe editie meer uitgekomen. Een teken aan de wand? Dat lijkt me ietwat overdreven. Het team had andere prioriteiten. Onze site groeide namelijk met de dag, en de informatie die erop stond was steeds moeilijker te vinden. Bovendien was het oude design op zijn minst gezegd een beetje deprimerend.

Wij wilden 2005 met vernieuwd enthousiasme en vooral veel optimisme tegemoet gaan. We hopen dat de nieuwe site deze houding weerspiegelt. Het is ook niet alleen een nieuwe site. Het is een poging orde te scheppen in de chaos die bekend stond als WhooshMagazine.com.

Genoeg gepraat. Tijd om concreet te worden. Wat is er nieuw?

Navigator
Om orde te scheppen in de chaos heeft Whoosh een uniek navigatie-middel ontworpen, de Navigator. Via een simpele interface kan er nu per park, en vervolgens per attractie, gekeken worden welke infomatie er precies te vinden is op de site van Whoosh Magazine.

Foto-Archief
Het was hoog tijd om het gigantische foto archief van Whoosh Magazine met de rest van de wereld te gaan delen. Vandaar de geboorte van het online Foto-Archief. Momenteel zijn er al bijna 600 foto’s te vinden, en dit aantal zal de komende paar weken alleen nog maar stijgen.

Constructie 2005
Maart 2005, over enkele weken openen de Europese pretparken weer. Dus tijd om onze constructie specials te gaan lezen, en meer te weten te komen over o.a. Splash Battle, El Volador, Atlantica, en natuurlijk Space Mountain: Mission 2!

Verder hebben we een derde server toegevoegd aan het Whoosh Emporium, en zijn onze edities tegenwoordig ongeveer vijf keer zo snel te downloaden. Ook het Foto-Archief staat op deze nieuwe, en veel snellere, server.

De komende tijd zullen we nog wat bijschaven aan het design, en zullen er nog wat kleine functionaliteiten worden toegevoegd. Ook artikelen en nieuwe foto’s zullen blijven komen! Om op de hoogte te blijven kun je je natuurlijk nog steeds opgeven voor onze (inmiddels ook grondig vernieuwde) nieuwsbrief.

Rest mij nog jullie, namens het gehele team van Whoosh Magazine, heel veel plezier te wensen met het verkennen (en natuurlijk bewonderen) van onze nieuwe site!

Met vriendelijke groet,

Frank Cornelissen
Hoofdredacteur
Whoosh Magazine

Comments are closed.