De Donderstenen: opening half april

Op dit moment maakt Avonturenpark Hellendoorn zich op om De Donderstenen te presenteren aan alle gasten. Na de voorspoedige plaatsing van deze nieuwe familie-achtbaan, kunnen de gasten naar verwachting vanaf half april voor het eerst kennismaken met De Donderstenen. Houd je goed vast want je vliegt met een flinke vaart hoog door de lucht!

Vanaf Goede Vrijdag 25 maart kunnen de gasten volop genieten van de meer dan 30 andere attracties waaronder de populaire Discovery Club, Sungai Kalimantan en 3 Geheime Torens. En er is nog veel meer want het Gouden Theater Paleis presenteert Kieka Balla: de wervelende nieuwe show met de kinderhelden Kareltje en Katinka. In hun
Hotel 999 volgen de opdrachten, cijfercodes, sleutels en tropische avonturen elkaar in onnavolgbaar tempo op! Natuurlijk moeten de kinderen deze opdrachten samen oplossen. Kortom, lekker lachen en gek doen met de kids en natuurlijk héél véél Kieka Balla! Kom maar langs als je durft…

Praktische informatie
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 25 maart t/m 30 oktober van 10.00 tot 17.00 of 18.00 uur. Van 4 t/m 28 april alleen open op zaterdag en zondag. In de zomer van 25 juli t/m 21 augustus zelfs tot 19.00 uur. Van 5 september t/m 2 oktober is het park open op vrijdag, zaterdag en zondag. Op maandag 3 oktober is het park open. Van4 t/m 14 oktober is het park alleen op zaterdag en zondag geopend.

De entreeprijs vanaf 3 jaar is € 16,50 per persoon en in juli en augustus € 17,50 per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis evenals 55+-ers die op de vrijdag langs willen komen. Senioren (65+-ers) en gehandicapten krijgen 50% per persoon korting op de normale entreeprijs. Groepen vanaf 20 personen ontvangen € 4,00 korting op de normale entreeprijs. Een abonnement (de Seizoen-Pas) ontvangt u voor € 39,50 per persoon.

Comments are closed.