Disney’s Kids Carnival 2005

Herken je deze songtekst? Zing je al bijna uit volle borst mee met Ricky Martin? Dan is het Kids Carnival in Disneyland Resort Paris hét festival voor jou! Zwoele, opzwepende latin muziek, getalenteerde dansers en boven alles een fantastisch sfeertje; daarvoor staat de maand februari garant in het Parijse pretpark!

Dit jaar was het de beurt aan de hoofdrolspelers uit de films de Kleine Zeemeermin en Jungle Boek om het park op zijn kop te zetten. Dus trokken Knabbel, Babbel, Goofy en Donald samen met Sebastiaan de krab, koning Lowie en Baloe de beer in een grootse optocht over de straten.

Maar dat was niet het enige feestje dat gevierd werd in februari. Buffalo Bill’s Wild West Show, de avondvullende dinershow die tweemaal daags wordt opgevoerd in Disney Village, vierde het 100-jarig bestaan van het Wild West Show fenomeen in Frankrijk!

In onze uitgebreide special over het Kids Carnival 2005 lees je alles over deze evenementen, en de geroemde Fantillusion parade. Ook zijn er meer dan 70 foto’s te bewonderen, zodat het voor iedereen duidelijk zal zijn hoeveel werk Disney heeft gemaakt van het relatief kleine carnaval festival.

Comments are closed.