Daar zijn we weer!

Na een moeizame wisseling van server is de Whoosh Magazine site weer volledig online op onze nieuwe, erg snelle en Nederlandse server. We hebben de site niet alleen overgezet, we hebben ook onderhuids enkele wijzigingen aangebracht waardoor Whoosh in de toekomst sneller zou moeten laden, en wat beter zou moeten presteren.

Natuurlijk hebben we niet alleen onder de motorkap wat aangepast. Er zijn ook enkele updates die we in de komende paar weken online zullen plaatsen. We beginnen vandaag met een nieuwe stelling in het Stemlokaal, deze keer iets anders dan voorheen. Het gaat deze keer namelijk niet om een nieuw artikel of filmpje, maar om een nieuwe optie voor de Whoosh-site. De stelling is: "Reageer-functie bij het Whoosh nieuws?"

We vragen jou dus of je denkt dat een reageer-functie, waardoor je een reactie kunt achterlaten op Whoosh-nieuws, een toegevoegde waarde heeft of niet. De Whoosh-redactie kwam er onderling niet uit, vandaar dat we onze lezers om hun mening vragen. Laat je mening dus horen!

Vandaag presenteren we ook een nieuw HTML Artikel. Het zal geen verrassing dat het gaat om een uitgebreide review van Xpress, de gelanceerde achtbaan van Walibi World. We de geschiedenis van deze unieke achtbaan onder de loep, en laten je wat unieke beelden van dit stalen monster zien.

Tot woensdag…

Comments are closed.