Nieuwe attractie Bobbejaanland

Het gaat hier om een nieuw type attractie van Alterface, een bedrijf dat in het verleden voornamelijk interactieve tentoonstellingen voor musea heeft ontworpen. De 4D bioscoop die in Bobbejaanland zal verschijnen zal op enkele punten wezenlijk verschillen met bestaande 4D bioscopen. Zo zullen bezoekers geen plaats nemen op comfortabele stoelen, maar op zadels. Tijdens de voorstelling zullen zij niet alleen een wild west gevoel ervaren, zij maken er ook deel van uit. Door middel van een geweer zullen maar liefst 60 personen tegelijkertijd invloed kunnen uitoefenen op het verloop van de film.

De 4D bioscoop die Bobbejaanland volgend jaar zal openen zal weliswaar vernieuwend zijn, maar zal waarschijnlijk niet lang meer uniek blijven. Het gaat hier namelijk om een standaarduitvoering die ook in andere pretparken zal kunnen verschijnen. De naam van deze standaarduitvoering is "Desperados". Of dit ook de naam is die Bobbejaanland zal hanteren is nog onbekend.

Comments are closed.