De oranje kangoeroe in actie

Hij heeft van deze ‘achtbaanhoofdstad van Europa’ getracht een heus familiepark te maken. Dit wordt extra benadrukt door de nieuwe attracties Splash Battle, Boris’ Ballen Bak en Boris’ Klauter Eiland. Stuk voor stuk attracties die met name bedoeld lijken te zijn voor de kleinere bezoekers, maar net zo goed leuk kunnen zijn voor de wat oudere jongeren!

Afgelopen vrijdag was de Grand Opening van Walibi World. Het park en de grootste nieuwe attractie, Splash Battle, zijn nu officieel geopend. Een fotoverslag van deze bijzondere dag mag natuurlijk niet ontbreken op Whoosh Magazine… dus kijk snel naar de ‘Gerelateerde Links’ aan de rechterkant van je beeldscherm!

Meer over de Grand Opening van Walibi World kun je lezen in het desbetreffende nieuwsbericht. Informatie over de openingsdag en huidige status van Splash Battle kun je lezen in dat nieuwsbericht.

Comments are closed.