Volgende ronde

Een goed concept hoeft niet veranderd te worden. Vandaar dat het Stemlokaal vanaf vandaag weer geopend is, voorzien van een nieuwe speler. Na twee succesvolle eerdere rondes is het wederom aan het publiek om te kiezen welk artikel over korte tijd op de Whoosh-website zal verschijnen.

De Hamburg Dungeon doet voor de tweede keer mee. Dit bijzondere interactieve spookhuis is een van de broertjes van de Amsterdam Dungeon. Hoewel de Amsterdamse versie aanstaande zondag al open zal gaan voor het grote publiek, willen we je nog steeds een kijkje gunnen in de keuken van oudere broer Hamburg.

Dit jaar presenteerde Bellewaerde Park na vele relatief rustige jaren weer een nieuwe attractie. En niet zomaar een nieuwe attractie, een heuse wereldprimeur. De Huss Topple Tower beleefde haar debuut in Bellewaerde Park onder de naam El Volador. Hoewel deze attractie erg populair is onder de bezoekers van Bellewaerde Park, doet hij nu alweer voor de derde keer mee in het Whoosh Stemlokaal. Misschien dat voor deze attractie het gezegde "drie maal scheepsrecht" op zal gaan?

De derde deelnemer is een goede bekende voor de meeste van onze lezers. Het gaat hier om Xpress, de roze gelanceerde achtbaan in Walibi World die beter bekend is onder de naam Superman: The Ride. Wij hebben deze achtbaan van behoorlijk dichtbij bekeken, en dat heeft een aantal érg bijzondere en unieke foto’s opgeleverd. Bij voldoende interesse legt onze technische experts misschien ook de ins en outs van het LSM lanceer systeem uit… wie weet!

Al met al biedt het Stemlokaal weer voldoende variatie. Wacht daarom niet langer, en laat je stem horen!

Comments are closed.