Winnaar nummer twee!

De Oostenrijke exploitant Rüdiger presenteerde op die datum haar nieuwste aanwinst, een Huss Booster. De Booster is in feite niets anders dan een Breakdance met looping gondels. Net als de Mondial Shake. Maar toch is er een groot verschil tussen beide attracties. De gondels van de Mondial Shake kunnen namelijk van voor naar achter bewegen, en gaan zo over de kop. De gondels van de Booster, daarentegen, bewegen van links naar rechts, en gaan zo over de kop.

Twee maanden terug hebben we geprobeerd met een artikel en foto’s uit te leggen wat de Huss Booster was. Dit viel tegen, heel erg tegen. Door de unieke bewegingen is de Huss Booster moeilijk te omschrijven. Uiteindelijk hebben we een filmpje gemaakt van deze machine om het uitleggen een stuk makkelijker te maken!
/student/nl/videotheek/video-04.html

We zijn op het moment nog een beetje aan het dubben over een nieuwe stemronde, dat hij er gaat komen is wel zeker, maar waar hij over zal gaan dat weten we nog niet. Mocht je een suggestie hebben, neem dan gerust contact met ons op. Misschien ben jij uiteindelijk wel de bedenker van de volgende stemronde. Mocht je even goed nog je stem willen uitbrengen op de huidige stembus dan kun je dit doen via onderstaande link.
http://www.whooshmagazine.com/student/nl/stemlokaal/index.html

Comments are closed.