Movie Park abonnement 2006

Het Movie Park abonnement is dus niet meer seizoensgebonden, maar is 365 dagen geldig na aankoop. Koop je de pas dus in juni 2006, dan zal deze geldig blijven tot juni 2007.

Als introductie actie voor dit nieuwe systeem heeft Movie Park iets leuks bedacht; wanneer je de Movie Park pas nog dit jaar koopt, krijg je niet alleen tot eind 2006 toegang tot Movie Park, maar je mag ook in april 2007 het park nog betreden. Ook kun je met dit abonnement de andere parken van Star Parks onbeperkt bezoeken. Het gaat hier om Walibi World, Walibi Belgium, Bellewaerde Park, Walibi Aquitaine, Walibi Lorraine en Walibi Rhone-Alpes.

De prijs van het abonnement bedraagt 79 euro voor volwassenen, en 69 euro voor kinderen tot en met 11 jaar. In de maand oktober van dit jaar betalen volwassen vanwege de speciale introductie actie slechts de kinderprijs.

De Movie Park pas is behoorlijk populair. Zo bezochten houders van het abonnement het park gemiddeld 11 keer, en er waren ongeveer 30 bezoekers die met hun Movie Park pas het park op meer dan 100 verschillende dagen hebben bezocht. Dat is een bijzonder iets, zeker als je bedenkt dat het park dit seizoen pas 175 dagen geopend is geweest.

Comments are closed.