Whoosh Magazine Link Database

De bedoelding van deze database is om een bredere stroom van informatie aan jullie te kunnen aanbieden. Whoosh Magazine is zelf meestal wel zeer snel met nieuwsberichten, maar toch kunnen we niet overal met onze neus bovenop zitten. Het kan dan handig zijn om het nieuws toch op te pikken via een andere website.

Momenteel is de Whoosh Magazine Link Database nog in een bèta stadium. Dit wil zeggen dat we nog niet helemaal klaar zijn met de database en dat het dus mogelijk is dat bepaalde dingen niet geheel werken of dat de interface de komende tijd nog wat veranderingen zal ondergaan.

Graag horen we van jullie wat je precies van de Whoosh Magazine Link Database vindt. Reacties zijn van harte welkom via ons contact scherm. Alvast bedankt voor het gebruik van deze Link Database!

Comments are closed.