Dippidoe bouwt kinderachtbaan

Vijf jaar terug begon AuqaBest groter te worden. Rond Eindhoven was er behoefte aan een groot recreatieoord. Best leek daarbij de beste locatie, dit omdat er nog een mooi plassengebied beschikbaar was wat men bovendien goed kon bereiken. Bij de opening bleek AquaBest een schot in de roos en binnen 5 jaar is het gebied gegroeid tot een klein amusements resort!

Een strand, recreatieweide, entertainmenthallen en een pretpark zijn op AquaBest te vinden. En dat pretpark loopt als een trein. Ieder jaar komen er meer mensen naar dit gedeeltelijk overdekte terrein. Het is dan ook niet zo raar dat er is gekozen voor een grote uitbreiding van dit kleine parkje. Dippiedoe, zoals het park heet, krijgt er dit jaar een Zierer kinderachtbaan bij.

Deze nieuwe achtbaan is identiek aan Wok’s Waanzin in Walibi World. De baan is 6 meter hoog en 200 meter lang. Hij heeft de vorm van een acht en heeft een topsnelheid van ongeveer 32 kilometer per uur. Dit is de grootste uitbreiding van het park tot nu toe. De directie hoopt dan ook met deze nieuwe achtbaan een flink aantal nieuwe bezoekers te trekken. Wanneer de opening van deze nieuwe attractie zal zijn is nog niet bekend, wel hoopt men zo snel mogelijk de attractie in gebruik te kunnen nemen.

Comments are closed.