Ride For A Wish goed voor 2045 euro!

En 7 uur is lang, dat merkten de rijders van deze achtbaan nadat ze uitstapten. Blauwe plekken, koude handen en pijnlijke spieren en gewrichten waren het resultaat van deze persoonlijke recordpoging. Charon, Erna, Mark en Emiel waren de waaghalzen die het probeerden, en de recordpoging succesvol afsloten. Na 7 uur hadden ze ruim 150 ritjes in de Looping Star gemaakt.

Attractiepark Slagharen was bijzonder blij met de poging die werd ondernomen in het park en werkte daarom ook belangeloos mee. Bezoekers konden deze dag eventueel voor speciale tarieven het park in om de stichting een helpende hand te bieden. Voor 60 euro kreeg je 2 entreekaartjes voor het park. Van deze 60 euro maakte Attractiepark Slagharen een gedeelte over naar de Doe Een Wens stichting.

In totaal werd er een bedrag van 2045 euro opgehaald voor de Doe Een Wens stichting. Zowel de stichting als de mensen van Ride For A Wish waren positief verbaasd over de hoogte van dit bedrag. "Dit had niemand van ons verwacht" aldus Charon.

Comments are closed.