Splash Battle is open!

Zaterdagmiddag was het dan eindelijk zover, na vele tests was het mogelijk om de Splash Battle open te stellen voor het publiek. Helaas nog maar met 3 karretjes, maar de attractie draaide en werd zeer positief ontvangen door de aanwezige bezoekers in Walibi World.

Bij de opening van het park waren er problemen met het transport systeem van de Splash Battle. Wanneer de baan te nat werd slipten de karretjes en kwamen ze niet meer vooruit. De oplossing voor dit probleem was om er nieuwe banden op te zetten, alleen waren deze nog niet gearriveerd in Walibi World toen de opening begon.

Vandaag zijn er nog 3 extra karretjes op de Splash Battle gezet. Van de in totaal 8 karretjes zijn er nu 6 in actie. Walibi World is zeer trots op het resultaat wat men tot nu toe heeft kunnen bereiken.

“Er is de afgelopen dagen keihard gewerkt om de attractie af te krijgen en het is gelukt! De gasten die vandaag al in de attractie zijn geweest, waren dolenthousiast! Vandaag wordt de elektronica van een aantal boten nog afgesteld en morgen kunnen de gasten weer volop genieten van een spannend avontuur in de Splash Battle“, aldus Marcel Schonenberg.

Nog niet alle problemen met Splash Battle zijn opgelost. De fonteinen naast de baan kunnen nog niet worden uit geschoten zoals de bedoeling is. Mede daarom krijgen gasten een regenjas aangeboden bij het instappen om ze een beetje tegen het water te beschermen. Het is alleen niet te voorkomen dat de gasten toch nat uit de attractie stappen.

Komende week zal de attractie volledig afgesteld worden en hoopt men alle kinderziektes te kunnen verhelpen.

Comments are closed.