Hydra, the Revenge getest

B&M boert goed het laatste jaar. Na de oplevering van de Silver Bullet regent het nieuwe B&M achtbanen in Amerika. Op het moment zijn er 2 in aanbouw. Sheikra is nu net opgebouwd terwijl Hydra, the Revenge al flink wat testritjes heeft gemaakt. De eerste rit met mensen heeft uiteindelijk een week geleden plaatsgevonden.

Het ontwerp van Hydra, the Revenge is opmerkelijk te noemen. Nadat je het station verlaat schiet je al gelijk de eerste inversie in. Hierna volgen nog 6 andere inversies waaronder de grootste kurkentrekker die tot nu toe in een achtbaan is gebruikt. Ook de cobra roll ziet er opmerkelijk uit. Is de interesse gewekt? Dan kan je gerust een kijkje nemen op de speciale site die Dorneypark heeft gemaakt voor de bouw van Hydra, the Revenge.

Hydra, the Revenge staat op de plek waar eerst Hercules heeft gestaan. Net zoals Hercules is ook Hydra een verwijzing naar het verleden. Hercules was vroeger, in de Romeinse tijd, een groot strijder. Na een tijdje beging hij een misdaad, om zijn geweten te sussen moest hij 12 fysiek zware taken volbrengen. Het verslaan van Hydra was een van deze taken. In Dorneypark is het hem niet gelukt om deze taak te volbrengen, 1 september 2003 moest Hercules zich overgeven.

De opening van Hydra, the Revenge zal 7 mei plaatsvinden.

Comments are closed.