El Volador getest

Het was een hard gelach voor de eerste bezoekers van Bellewaerde dit jaar. De nieuwe aanwinst van het park kon helaas niet op tijd openen om de bezoekers te trakteren op een ritje. Er werd zowel tijdens als na openingstijd flink getest met deze nieuwe attractie.

Met El Volador heeft Bellewaerde een wereldprimeur. Deze toren, die draait en slingert, is de eerste grote attractieuitbreiding in het park sinds jaren en is speciaal uitgekozen omdat uit publieksonderzoek bleek dat de vele bezoekers graag een vernieuwende attractie in het park zouden zien verschijnen.

Meer informatie over El Volador is te vinden in de special, en in het speciale nieuwsbericht naar aanleiding van het werfbezoek. Op Themepark.nl zijn de eerste foto’s van El Volador in actie verschenen.

Comments are closed.