Pompoen-invasie in Drievliet?

Anders gezegd: dit jaar voor het eerst biedt ook Drievliet een halloweenprogramma. Naast een aangepaste menukaart in het restaurant met onderandere toast met spinnen en een kraam met Halloween artikelen zal vooral rond de Xtreme en het Cinemagic theater het een spookachtige boel worden.

Het plein voor de Xtreme zal diverse griezelshows herbergen en uiteraard lopen er ook monsters, spoken en heksen rond. Naast de CineMagic (het filmkoepeltheater) ligt het kerkhof van Frederick G Riezel, die de mensen meelokt naar zijn theater voor de angstaanjagende horrorfilm “Demon Shock”. De film is niet echt geschikt voor de jongste bezoekers, maar wat ouderen zullen bibberen van angst en van de stevige geluidsinstallatie en rook- en windeffecten. Het 225 vierkante meter doek doet je bijna geloven in de film zelf te zitten.
Het Spookslot van Drievliet zal extra bewoners huisvesten: levensecht en toch ook wel weer bijzonder spookachtig.
Tot slot kunnen we ook nog een tweetal speciale Halloweenvoorstellingen melden. In het parktheater zijn er op 19, 20 en 21 oktober diverse Magic-shows, met een Halloweensmaak, en op 18, 22, 23 en 24 oktober zullen er een aantal voorstellingen zijn van de mini-musical “Daan de jongen die wilde leren griezelen”.

Comments are closed.