Halloween in Six Flags Holland biedt nog meer spektakel

Voor de durfals biedt het park vanaf 15 oktober elke vrijdag en zaterdag, tijdens het Halloween Horror Fest, een ongeëvenaard angstaanjagend avondprogramma dat bol staat van grote griezelige hoogtepunten. Op zondag 31 oktober, de laatste openingsdag van het jaar én onder de naam Six Flags Holland, zal het park tevens tot 22.00 geopend zijn voor een spectaculaire afsluiting!

Uiteraard is het park weer volop aangekleed in Halloweensferen, zelfs meer dan ooit en begint het 1 oktober met de familie-evenementen en attracties:

Griezelig Halloween Spookhuis
In "the Haunted House" spookt het. En niet zo’n beetje ook. Hier is het de hele maand oktober griezelen voor de hele familie. Spoken bestaan niet? Niemand twijfelt er meer aan na een bezoek aan the Haunted House. Kinderen van alle leeftijden zullen een bezoek aan dit spookhuis beslist niet willen overslaan.
Het gaat hier om het spookhuis Geisterhöhle, een nostalgisch spookhuis dat normaal met veel succes over de Duitse kermissen tourt en opvalt door de vorm van de karretjes, die aan een hele andere attractie doen denken.

Scare Zones: het is oppassen geblazen in de huiveringwekkende Scare Zones
Tijdens het Halloween Horror Fest blijven bezoekers zich verbazen in de verschillende scare zones. In Toxic City bijvoorbeeld is het Code Red! Hier lopen mensen met zuurstofmaskers in witte pakken rond en gaat een alarm op onverklaarbare wijze af. In La Porte d’Enfer dansen zombies en spoken, omgeven door vuur, voor hun leven. Hier kan ook een spookachtig tochtje worden gemaakt in ‘Le Tour des Pierres Tombales’, een ritje in een oldtimer dat onverwacht kan aflopen… Vergeet ook het Carnival of Freaks niet, waar je de meest uiteenlopende figuren tegenkomt: vuurspuwers, tovenaars, clowns, verhalenvertellers en nog heel veel meer.

Vanaf 15 oktober barst het echt los. Het park meldt:

Processie van de Koningin van de Nacht
Tijdens het Halloween Horror Fest is Six Flags Holland om 10.00 uur geopend. Vanaf 15 oktober trekt iedere vrijdag en zaterdag om 18.00 uur als eerste de indrukwekkende Halloween Processie door het park. Omringd door monsters, spoken en andere enge figuren neemt de Koningin van de Nacht de macht over in het park. Zij regeert met ijzeren en afschrikwekkende hand en leidt bezoekers meedogenloos door de schemer van het park naar haar nachtverblijf. Haar weerzinwekkende gevolg laat ze achter bij de diverse spectaculaire attracties, shows en optredens. Om 21.30 uur gaat de Processie terug naar Main Street voor de Grote Finale, waar de Koningin van de Nacht strijdt tegen het licht.

Ga de uitdaging aan in de Trail of Terror
De Trail of Terror is het verblijf van de Koningin van de Nacht waar je als bezoeker liever niet verblijft. Je komt er makkelijker in dan uit. Het is er onguur en zeer onaangenaam en toch wil je het niet missen. Vleermuizen scheren langs je hoofd, spinrag waait in je gezicht en binnen zie je de vreselijkste dingen. Probeer maar eens weg te komen uit dit doolhof der verdoemden vol angst en afschuw.

Halloween Horror Show in het King Solomon’s Mines Theater
Vrijdags en zaterdags vanaf 15 oktober om 19.30 en 21.00 uur staat een spectaculaire uitvoering op het programma in het King Solomon’s Mines Theater. Opgravingen in het oude Egypte, de vondst van een bijzondere amulet… de doden geven zich niet zomaar gewonnen. Als in de spannendste Hollywoodfilms wordt het verhaal gespeeld. Koude rillingen over je lijf tot aan het bloedstollende einde.

Halloween Dinner Show
De Koningin van de Nacht laat zich ook van haar beste kant zien en nodigt iedereen uit voor de angstaanjagende Halloween Dinner Show. Bezoekers kunnen vanaf 15 oktober iedere vrijdag en zaterdag aanschuiven als gast van de Koningin van de Nacht. Voor € 12,95 kunnen bezoekers van het park zich in een afgrijselijk gezellige omgeving tegoed doen aan gerechten als heksenpot, geschroeide vleermuisknekels, heksenvingers, derriesauzen en beenderen van dansende zombies. Natuurlijk is het allemaal gruwelijk lekker. Een buffet om nooit te vergeten. Tickets kunnen worden gekocht op de dag van bezoek. Voor maar € 6,66 is er tevens de huiveringwekkende Halloweenbox met een Bloody Double Burger, heksenvingers (frites) en een griezelig grote frisdrank naar keuze, plus angstaanjagende verrassing…

Tijdens het Halloween Horror Fest is Six Flags Holland vanaf 15 oktober op vrijdag en zaterdag van ‘s morgens 10.00 uur tot ‘s avonds 22.00 uur geopend. Op zondag 31 oktober is het park ook tot 22.00 uur geopend. Dit is tevens de laatste openingsdag van Six Flags Holland! De activiteiten rond het Halloween Horror Fest beginnen om 18.00 uur met de grote Halloween Processie en worden om 21.45 uur afgesloten met de spetterende Halloween Horror Finale met een angstaanjagend schouwspel vol laser en vuurwerk. De poorten worden gesloten om 22.00 uur. Ook overdag ademt het gehele park de unieke sfeer van Halloween.

Voor een uitgebreider beschrijving van alle activiteiten: binnenkort in een special van Whoosh Magazine.

Comments are closed.