Year One Edition

Op 10 september jongstleden bestond Whoosh Magazine 1 jaar, dat wil zeggen, op die datum was het één jaar geleden dat de Pilot Edition uitkwam. Nu presenteren wij de Year One Edition, een verrassende editie met enkele bekende elementen. Zo zullen enkele artikelen uit de Pilot Edition wederom de revue passeren, deze keer in een iets moderner jasje. Maar ook nieuwe artikelen mogen niet ontbreken!

We nemen een exclusief kijkje achter de schermen van de Wonderlijke Efteling Show, de met de Big E Award onderscheiden theatershow van de Efteling. Ook deelt redacteur Andy zijn blik op de wereld met de rest van de wereld. Tevens mogen wij in deze editie met trots het Belgische stripfiguur Paljasken welkom heten in de Whoosh-familie. Oftewel, genoeg nieuwigheden om ook deze editie weer de moeite waard te maken.

Voor het lezen van het heb je – zoals gewoonlijk – Acrobat Reader nodig.

Enkele van de onderwerpen die in onze Year One Edition besproken worden:
– De revolutie van de stalen achtbaan.
– We leren vliegen in Air, Alton Towers’ vliegende achtbaan.
– Een exclusief kijkje achter de schermen van de Wonderlijke Efteling Show.
– Een nieuwe attractie met pit voor Plopsaland.
– De wereld gezien door de ogen van een ‘coasterfreak’.

Dit alles en nog veel meer staat in de Whoosh Magazine Year One Edition.

Veel leesplezier!

Comments are closed.