Fort Fun: 2 nieuwe attracties voor 2005

7,5 miljoen euro wordt er in de twee attracties geïnvesteerd. De eerste attractie is een alpine coaster van het bedrijf Wiegand. Over een lengte van 13oo meter kan weer volop worden geracet. De attractie is licht te vergelijken met de voormalig rodelbaan, al is er niet meer sprake van een goot, maar van rails.
De tweede attractie, Sky Glider. is van de onbekende oostenrijkse leverancier Rodelsberger. Het betreft hier een soort hangglider attractie. de lengte van de rit is 700 meter, de maximumsnelheid die kan worden behaald is 70 m. De attractie bestaat uit een hangglider waaronder een stalen constructie hangt waarin 4 personen naast elkaar, liggend kunnen plaatsnemen. Deze wordt dan de berg op gehesen en vervolgens vlieg je weer via een 700 meter lange baan naar beneden.
Deze bijzondere attractie is een prototype.

Comments are closed.