Speciale evenementen in Drievliet: Bassie en Yu-Gi-OhH

Tijdens de zomermaanden kunnen de bezoekers van Drievliet dagelijks genieten van de Magic Circus Show. Tweemaal per dag is er een voorstelling vol magie, clownerie en variété. Voor aanvang van de eerste show is er een poppentheater voor de jongste bezoekertjes, en de gelegenheid om gratis te worden geschminkt.

Op 27 juli komt de clownshelft van het op televisie eindeloos geherhaalde Bassie en Adriaan naar het park. Hij zingt daar bekende liedjes uit de serie en gaat proberen te goochelen. Overbodig te vermelden dat dit volledig in de soep draait.

Yu-Gi-Oh!
Het plein van de hoofdentree van Familiepark Drievliet is van 7 tot en met 15 augustus omgetoverd tot een heus Yu-Gi-Oh! dorp. In speciale tenten wordt daar dan de Yu-Gi-Oh! Trading Card Game Tour gepresenteerd. Zo kunnen Yugi/fans zich laten informeren over alle facetten van het spel en het verhaal van Yu-Gi-Oh!. Nieuwe spelers kunnen het spel leren spelen in de Exodia Training Zone. Daar staan professionele masters klaar om de spelregels en de slimste spelstrategiën uit te lggen. Met die kennis kunnen de spelers oefenen in het “Dueling Field”. Het echte dueleren vindt plaats in de King of Games Challenge. Winnaars van dit spel kunnen meedoen aan de magische loting voor de Milennium Puzzle. De gelukkigen trekken ten strijde tegen een officiële Yu-Gi-Oh! Duellist.
Overwinning wordt bekroond met een plaatsing in het “Book of Duel Kings”.
De Trading Card Game Tour looft daarnaast tal van begerenswaardige prijzen uit. Voor Yu-Gi-Oh!fans is dit hét moment om elkaar te ontmoeten, de kaarskills meten en kaarten uit te wisselen.

Voor meer informatie over het park: zie de website.

Comments are closed.