Beyond Vertical Edition

Deze keer geen centraal thema. Geen 32 pagina’s over groene marsmannetjes of verticale attracties. We kijken nu naar het ontstaan van de eerste houten achtbanen, naar de ambitieuze nieuwe achtbaan Typhoon in Bobbejaanland, naar de veelal vergeten Animatronic Shows en naar een pretpark dat grotendeels is gebouwd met LEGO-stenen.

Uiteraard kun je ook een aantal vaste rubrieken weer terugvinden. Zo halen Koos Komkommer en het Marsmannetje weer kattenkwaad uit, wordt er weer een parkmap streng beoordeeld en staat er wederom een bekende Nederlander in de spotlight.

Dit is alweer de vijfde editie van Whoosh Magazine. De derde van dit jaar. En weer wil ik benadrukken hoe belangrijk jullie reacties voor ons zijn. Dus wees niet bang om je mening aan ons te laten horen, hoe positief of negatief die ook mag zijn. Wij staan onze lezers altijd met plezier te woord!
http://www.whooshmagazine.com/nl/contact.html

Een andere manier om je mening bekend te maken is ons lezersonderzoek. Het kost je slechts een paar minuten om onze vragenlijst in te vullen, en op die manier je mening met de redactie te delen.
http://www.whooshmagazine.com/survey/?sid=2

Comments are closed.