Playmobil-festijn in CentrO – Oberhausen

PLAYMOBIL viert zijn 30e verjaardag met een vrolijke Speel- en prettour langs attractieparken, stadsfestiviteiten en beurzen in heel Duitsland. Tussen 10 en 14 juni doet deze tour CentrO PARK in Oberhausen aan. Spelen en erbij zijn luidt het devies. Al van verre zie je de 5 speeltenten van de PLAYMOBIL-Wereld staan. Meer dan 100 vierkante meter aan verschillende soorten speelplezier rondom het bekende 7,5 cm hoge figuurtje met zijn typische smile op het gezicht.
Nog niet in de handel, maar wel al te zien op deze tentoonstelling is de nieuwe ridderburcht: nog wel alleen in een vitrine te bewonderen. Als inspiratie misschien voor de schildertafel verderop: hier kunnen de bezoekertjes hun eigen schild beschilderen.
In een koninklijke omgeving, of juist als bandiet in een western-saloon kun je je met de hele familie op de foto laten zetten,
Zelf schieten met een middeleeuws kanon? Geen probleem. En mis je je doel, dan is er met de zachte ammunitie geen man overboord.

Natuurlijk is en blijft de hoofdzaak bij PLAYMOBIL het naar hartelust met riddertjes, politieagenten, prinsesjes, piraten en alle andere bekende figuren spelen, eventueel samen met broertjes en zusjes. En daar is op deze verjaardagstour ruimte genoeg voor.
Ook is er een verloting met allerlei prijzen.
De 30 jaar PLAYMOBIL-Tour is van 10 tot 14 juni dagelijks in CentrO.PARK in Oberhausen te beleven. Verdere info, uiteraard in het duits is te vinden op de websites: www.centropark.de en www.playmobil.de.

Comments are closed.