Warner Brothers Movieworld Germany wordt Movie Park

Ook voor het attractieaanbod heeft dit gevolgen. Daar ook de Loony Tunes uit het park zullen verdwijnen worden de attracties in het themagebied, waaronder ook het grote (en bijzonder leuke) Loony Tunes Adventure worden veranderd. Ook zal er in het 3D theater, waar nu nog een voorstelling rond Marvin the Martian draait, een nieuwe film verschijnen en zal het theater worden aangepast met nieuwe speciale effecten. Tenslotte zal ook de attractie Batman, een simulator, dit jaar voor het laatst te doen zijn.
Het persbericht vermeldt niets over the Never Ending Story, dus het valt te hopen dat attractie bij deze filmklassieker (naar een boek van de duitse auteur Ende) behouden zal blijven.

Er wordt voor 10 miljoen euro geinvesteerd om het park weer in volle, maar vooral hernieuwde glorie te herstellen met nieuwe en veranderde attracties.

Comments are closed.