Virtuele versie Walibi World

De game heeft drie levels waarin Eccky zich achtereenvolgens in de Space Shot, Goliath en Crazy River bevindt. In september zal er elke vrijdag gekeken worden naar de highscores. Degene die op dat moment bovenaan staat wint dertig kaartjes voor Walibi World, genoeg om zijn hele klas mee te nemen. Ook de nummers twee tot en met vijf winnen entreebewijzen. In totaal zullen er op deze manier bijna 200 tickets voor Walibi World weggegeven worden.

In oktober zal Walibi World weer in Halloweenstijl gehuld zijn. Ook het virtuele pretpark krijgt een make-over en zal helemaal in het teken staan van deze griezelige feestdag.

Succesvolle samenwerking

Dit project volgt op een eerdere samenwerking tussen Walibi World en Eccky. Tussen 16 mei en 25 juni maakte Eccky onderdeel uit van het mediapakket voor de "Als je Walibi hebt gedaan kan je de hele wereld aan" campagne van Walibi World. Tijdens de campagneperiode genereerde Eccky 43.923 bezoeken aan de Walibi World site en was het merk Walibi World 463.287 maal zichtbaar in verschillende Eccky locaties. Brand New Telly, het creatief bureau van Walibi World, heeft naar aanleiding van deze succesvolle resultaten in overleg met Walibi World besloten de samenwerking met Eccky uit te breiden.

Wouter van der Pauw van Brand New Telly: "Het digitale pretpark is onderdeel van een rond verhaal dat wij vertellen. Het voegt iets toe aan de campagne van Walibi World maar ook aan de beleving van Eccky. We interacteren op een leuke manier met een specifieke doelgroep en dat zorgt voor de gewenste resultaten". Ook Walibi World is enthousiast over de campagnes met Eccky vanwege het succes in de doelgroep: "We kiezen ervoor om ( …) in ‘gesloten kanalen’ met deze doelgroep te communiceren, in hun eigen taal, in de omgeving waarin zij zich bevinden zonder meekijk gedrag van moeders", aldus Monique de Kievit, directeur Marketing & Sales Walibi World.

Comments are closed.