Queen in Movie Park Germany

Al meer dan een miljoen mensen hebben genoten van de Queen-musical "We will Rock You", die sinds 2004 wordt opgevoerd in de Musical Dome te Keulen. De rockmusical, geschreven door de bekende Britse schrijver en stand-up comedian Ben Elton, is de meest succesvolle show van dit moment. De Keulse cast – bestaande uit onder meer Léon van Leeuwenberg, en Marjolijn Verkalk – presenteert in Movie Park Germany de highlights van dit musicalspektakel. De Keulse cast brengt verschillende legendarische hits ten gehore, zoals de Bohemian Rhapsody en A kind of magic.

Behalve het optreden van de cast van "We will Rock you" zijn er op 11 augustus diverse andere optredens in het attractiepark, waaronder een van de live band Under Cover Crew.

De Hollywood Summer Nights, die van 23 juni t/m 25 augustus elke zaterdag- en soms ook vrijdagavond plaatsvinden, laten bezoekers genieten van sterren, muziek en entertainment. De eerstvolgende avonden staan in het teken van latin (4 augustus) en Queen (11 augustus). De laatste twee avonden bieden spektakel in samenwerking met de radiostations Radio Emscher Lippe (REL) en RTL II. Het park is tijdens de Hollywood Summer Nights tot minstens 22:00 uur geopend en er zijn speciale Afternoon-tickets verkrijgbaar (€ 17, geldig vanaf 15:00 uur). Het volledige programma is te vinden in ons nieuws archief.

Comments are closed.