Jumpen met Z@PP in Toverland

Jumpen is momenteel superhot! Vandaar ook dat het Z@PP Zomerteam naar Toverland komt om iedereen aan het jumpen te krijgen.

Voor de kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar zal er een wedstrijd plaatsvinden, waarbij de beste en snelste jumper zal winnen. Iedereen die zijn kunsten durft te vertonen, wordt beloond met een jumpteller. De winnaar zal te zien zijn in de supernieuwe Z@PPJumpp clip "We enjoy the summer" en wie weet wordt dit een echte zomerhit!

Alle attracties gewoon geopend

Het jumpen zal plaatsvinden op diverse locaties binnen attractiepark Toverland. Alle spetterende attracties zijn deze dag geopend, dus dat betekent voor alle bezoekers een dag vol betoverend plezier. Iedereen is welkom en kan Toverland op deze dag tussen 10:00 uur en 19:00 uur bezoeken. Op deze speciale dag gelden de reguliere entreegelden. Vanaf 4 augustus 2007 gelden weer de reguliere openingstijden van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Comments are closed.