Nog een bezoekersrecord!

Movie Park Germany verwelkomde woensdag 1 augustus maar liefst 20.000 bezoekers, een recordaantal voor het seizoen tot nu toe. Bovendien blijkt uit een enquête dat bezoekers enthousiast zijn over het park.

Maar liefst 46% van de bezoekers geeft aan dat hun bezoek aan Movie Park Germany de verwachtingen heeft overtroffen. De nieuwe themagebieden Nickland en Santa Monica Pier krijgen van hen een zeer positieve beoordeling. Ook zijn mensen te spreken over de dienstverlening van het personeel. Medewerkers hebben een professionele uitstraling en leveren een goede bijdrage aan de veiligheid en netheid in het park. Dit bevestigt nog eens waarom het park eerder dit jaar een verkiezing won voor het "Beste personeel in een vrijetijdspark". Aan deze online verkiezing namen 35.000 bezoekers van attractieparken deel.

Bij de ingang van Movie Park Germany vormden zich afgelopen woensdag lange rijen. De gasten werden beloond voor hun geduld: de openingstijden van het park werden spontaan verlengd tot 22:00 uur. Ook komend weekend verwacht Movie Park Germany een groot aantal gasten.

Comments are closed.