Regen? Mooi-weer-garantie!

Met de mooi-weer-garantie doet CentrO.PARK alle bezoekers een uniek aanbod; regent het op de dag van je bezoek tenminste één uur aan een stuk, dan krijg je voor ieder gekocht kaartje een ‘Ticket-ohne-Grenzen’ voor een tweede bezoek dit jaar gratis!

"Een bezoek aan CentrO.PARK met mooi weer is een waar genoegen", weet Oscar Bruch jr., bedrijfsleider van CentrO.PARK. “Maar wanneer het regent verslechtert de stemming binnen de familie vrij snel. Met de mooi-weer-garantie zijn donkere wolken gelukkig geen probleem meer."

Het park – winnaar van de Goldenen Pinie-award van de Duitse touroperator DERTOUR in de categorie ‘Bezoekerorientatie’ – ziet zichzelf met de mooi-weer-garantie als trendsettend. "Onze gasten zijn zeer tevreden over deze actie en komen meestal al enkele dagen later nog een keer terug, als het beter weer is."

Een kleine regenbui hoeft bovendien geen spelbreker te zijn; de grote Speeltent is een goede schuilplaats, net als de Piratenklause, waar ook lekkere wafels en warme koffie verkocht worden. Mocht je juist nat willen worden, dan heeft het park de attractie Piratenflotte in de aanbieding, een unieke attractie waarmee je andere bezoekers nat kunt spuiten met waterkannonnen… en als je niet oppast, kun je zelf ook behoorlijk nat worden!

Met meer dan 20 verschillende attracties is CentrO.PARK een leuk dagje uit voor de hele familie. De mooie tuinen, de waterwerken, bloemen en bomen bieden ook de gasten die niet houden van carroussels en achtbanen het nodige vermaak. Het park is tijdens de zomervakantie dagelijks geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur.

Comments are closed.