Goedkopere entreekaartjes?

Als het in de ongeveer zestig aangesloten attracties een rustige dag is, betalen bezoekers die via het webadres kaartjes kopen minder dan mensen die in de rij gaan staan bij de kassa. Die betalen het reguliere tarief.

Mensen kunnen via internet toegangskaarten kopen en zelf printen. Met die print mogen ze zich melden bij de ingangscontrole en zo mijden ze eventuele wachtrijen voor de kassa.

Toename

"Het toepassen van flexibele prijzen zorgt voor een toename van bezoekers bij attracties zoals musea en pretparken", aldus Edzard Gelderman van Mr.Ticket. "Onderzoek uit de Verenigde Staten laat zien dat de bezettingsgraad en de opbrengsten voor pretparken daardoor toenemen. De attractieparken zijn erg enthousiast over deze aanpak. EasyJet is er groot mee geworden en dat verwachten wij ook van onze dienst."

Comments are closed.