Recorddag voor Plopsaland

Het mooie weer bracht vandaag heel wat mensen naar Plopsaland De Panne. Na 4 dagen slecht weer, en met minder goede weersvoorspellingen voor de komende twee dagen, besloten heel wat mensen Plopsaland De Panne vandaag een bezoekje te brengen.

Langer open

Om iedereen de kans te geven optimaal van alle attracties te genieten, besloot de directie het park ruim twee uur langer te openen. De attracties blijven vandaag tot 21:30 uur open in plaats van tot 19:00 uur. De horecapunten blijven tot 22:00 uur open. Een leuke extra voor de vele bezoekers.

Plopsaland deed het de afgelopen weken al erg goed. Het park zit reeds meer dan 55.000 bezoekers voor op het gebudgetteerde aantal. Deze recorddag is dan ook het zoveelste teken dat Plopsaland De Panne dit jaar de kaap van de 800.000 bezoekers zal halen.

Zomer in Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is tijdens de zomermaanden elke dag open van 10:00 uur tot 19:00 uur en dit tot en met zondag 2 september. Deze zomer staat bol van de evenementen. Zo zijn er de K3-Prinsessendagen op vrijdag 27 juli, vrijdag 3 en 10 augustus met ondermeer een Prinsessenparade en een uniek optreden van K3. Op zaterdag 28 juli en zaterdag 4, 11, 18 en 25 augustus staan de Nocturnes op het programma met optredens van ondermeer Mega Mindy. Het park is extra lang open en de avond wordt afgesloten met een muzikaal vuurwerk.
Traditiegetrouw stellen ook Samson&Gert hun tenten op in De Panne. De Samson&Gert Zomershow loopt dagelijks in Plopsaland De Panne tot en met 26 augustus.

Comments are closed.