Bellewaerde is blij

2005 in cijfers
Bellewaerde Park heeft dit jaar geïnvesteerd in de nieuwe El Volador, met een prijskaartje van 2,5 miljoen euro. Met een omzetstijging van 3,5% werden de verwachtingen ruimschoots ingelost en kan Bellewaerde Park tevreden terugblikken op zijn seizoen.

El Volador scheert hoge toppen
De nieuwe attractie El Volador is letterlijk en figuurlijk een hoogvlieger! Een ritje in deze innoverende Mexicaanse vogel is een echte belevenis voor het hele gezin. Deze wereldprimeur werd zeer positief onthaald door de bezoekers. Met een bezettingsgraad van meer dan 80% (d.w.z. 8 op 10 bezoekers) en een tevredenheidsscore van 8.56 mag Bellewaerde Park terecht spreken van een geslaagde investering en een vaste toegevoegde waarde voor het park en zijn bezoekers.
En ook de TV campagne voor El Volador is niet onopgemerkt gebleven. Momenteel is de TVspot in de running voor een aantal prestigieuze reclameprijzen.

Halloween: een publiekstrekker
De Halloween hype gaat verder! De stijgende Halloweentrend was ook dit jaar niet te stoppen. Nog meer bezoekers dan de 4 vorige jaren kwamen de griezelige sfeer opsnuiven. Het absolute hoogtepunt (van het seizoen) waren de 2 Halloween nocturnes van zaterdag 29 en zondag 30 oktober met 27 000 bezoekers. Sinds de start van Halloween 5 jaar geleden zijn de bezoekersaantallen tijdens deze periode zelfs bijna verdubbeld.

In blijde verwachting
En er is nog meer goed nieuws! Momenteel wachten we vol spanning op de geboorte van een girafje, die binnenkort zal plaats vinden. Moeder Margriet is 8 jaar geleden geboren in Bellewaerde Park en verwacht nu zelf haar eerste kalfje. Giraffenkoppel Margriet & Louis, en hun dierenverzorgers kijken alvast uit naar deze blijde gebeurtenis. We houden u op de hoogte!

Comments are closed.