Lowlands een groot succes!

Wanneer je op Walibi World afrijdt dan zie je al verschillende tenten en de welbekende Lowlands loopbrug. De afgelopen dagen was er een snelheidsbeperking op de weg naar Walibi World en was het opvallend druk. De Flevopolder kreeg ruim 53.000 festival gangers te verwerken. Afgelopen donderdag is Lowlands weer van start gegaan. Voor de dertiende keer zet dit festival het evenemententerrein van Walibi World op zijn kop!

De Lowlands bezoeker kon ervoor kiezen om een gewoon ticket, of een combinatie ticket te kopen. Met dit laatste ticket was het ook mogelijk om het terrein van Walibi World te betreden en vanuit bijvoorbeeld de Goliath of de Space Shot het Lowlands terrein te bekijken. Ook de muziek van het festival is opvallend goed in Walibi World te horen.

Ondanks de enorme drukte is Lowlands dit jaar wederom niet uitverkocht. Pinkpop bleef met de helft van de kaarten zitten, Lowlands doet het iets beter; van de 60.000 kaarten zijn er slechts 7.000 niet verkocht. Mojo spreekt dan ook van een groot succes in deze zware tijden. Doordat de gemiddelde Nederlander minder te besteden heeft wordt er vaak op uitjes beknibbeld. Ook festivals hebben hier vaak last van, al lijkt Lowlands de dans te ontspringen.

Vooralsnog is het aantal van 53.000 een schatting van het aantal verkochte kaarten. Mojo weet nog niet exact hoeveel kaarten er verkocht zijn.

Comments are closed.