Hot Summer Night in Bellewaerde

Bellewaerde Park zorgt alvast voor een zwoele en exotische dag, met tal van extra animatie en shows, vele gezellige verlichtte attracties en de magische sfeer die het park ‘s avonds uitstraalt.

Percussie en Maracas
Bij het binnenkomen van het park worden de bezoekers reeds ondergedompeld in de ‘afro-samba’ sfeer. Befaamde percussiegroepen, djembés en tal van muziekgroepen geven het beste van zichzelf. Ze begeleiden het publiek met hun aanstekelijk ritme van attractie tot attractie: Batucada, Otentico en Batidah…

Vakantiesfeer
Of wenst u zelf een beentje uit te slaan: dat kan tijdens onze verschillende initiaties Salsa. Ook Miss Oost-Vlaanderen, haar Eredames en de 20 kandidates van Miss Henegouwen zullen een danspasje komen wagen. Of misschien trekt u uw avontuurlijke schoenen aan en test u uw evenwicht op de mechanische surfplank!

Shows en animatie
Op de verschillende pleintjes in het park kan men genieten van talrijke shows en extra animatie. In het Kidspark kijken de kleinsten onder ons naar de boeiende Junior Show. Op de Plaza Mexicana verrassen de ‘Kenyan Boys‘ u op een staaltje uitermate schitterende acrobatie. Een 12 koppige Braziliaanse SambaBand vertolkt op een kleurrijke en swingende wijze de Zomersamba!

Geen vakantie zonder surprises
Tal van verrassingen en geschenkjes staan te wachten op het Mexico plein. Doorlopend zijn er leuke prijzen te winnen. Een ijsmuur verbergt grote schatten, probeer hem te ontdooien. De kleinsten krijgen ook de kans om deel te nemen aan een reuze tekening!

Laatkomers betalen na 17:00 uur slechts 12,50 euro entree! Dus haal alvast de sandalen, bermudas en zonnepetjes boven!

Comments are closed.