Assistente Hans Klok gewond afgevoerd

Met weer een spectaculaire show, waar de persoonsverwisselingen zich in een oogwenk voltrekken. Dat al deze snelheid niet zonder gevaar is, blijkt uit het feit dat één van de beeldschone assistentes van Hans, Zarina Potapova, na de première afgelopen donderdag met een fikse hoofdwond naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis werd gebracht.

"Ja, vervelend hè. Ik heb zelf ook altijd veel blessures", vertelt Hans, die al eens werd aangevallen door een tijger. "Je bent naast illusionist ook een halve stuntman." Er komen dan ook nogal wat zwaarden, ijzeren kooien en brandende toortsen voorbij flitsen. Tijdens de wervelende show was niets te merken van het ongeluk. Alleen de fikse pleister op het gezicht van Zarina tijdens het slotapplaus viel onmiddellijk op. De twee andere assistentes van Hans, Nathalie Hoop en Debby Verhey, zijn al gewend aan de gevaren die hun bijzondere vak met zich meebrengt.

De exotische Nathalie vertelt: "Wij zijn allemaal al verschillende keren gewond geraakt. Een jaap in je hoofd, tweedegraads brandwonden. Alles moet zo snel, dan is een ongelukje gauw gebeurd hè." Blonde Debby doet nog een duit in het zakje met de mededeling dat ze op dit moment een gekneusde rib heeft. Maar van stoppen willen ze niet weten. Ze werken al jaren met Hans samen en reizen met hun shows de hele wereld over.

Ze hebben allemaal een professionele dansopleiding afgerond, dat is aan hun verleidelijke optreden tijdens de show goed te merken. Maar hun uiterlijk zal zeker een woordje hebben meegesproken. Alledrie zijn ze mooi, slank en sexy. Hoewel ze wel weten hoe de magische acts van Hans in elkaar zitten, (maar daar helaas niets over mogen zeggen) wordt de volledige show door Hans zelf bedacht. "Mijn lopende show bleek hier niet goed uitvoerbaar. Dus toen moest er in een paar dagen een nieuwe show komen", vertelt de blonde illusionist na de première.

En het resultaat mag er zijn, zo bleek uit de reacties van het publiek op het onverwachts zonovergoten Duinrell. Na de show werd Hans bedolven onder de complimenten. En de succesvolle entertainer nam op zijn beurt alle tijd voor een praatje, handtekeningen uitdelen en op de foto gaan met zijn fans. Nou ja, zo veel enthousiasme maakt alle lichamelijke ongemakken natuurlijk weer helemaal goed.

Bron: De Telegraaf

Comments are closed.