De zeven-mijls-zomer van start

Zomerseizoen
Tijdens de Zeven Mijls Zomer is het extra lang genieten van alle attracties en sprookjes in de Efteling. Maar ook extra lang genieten van entertainment. In de zomerperiode zal de bezoeker verrast worden door een spectaculaire trampolineact van de Stoere Zeebonken bij schipschommel de Halve Maen. En met de ritmische percussie- en dansact Musicactus bij de Piraña kunnen bezoekers lekker meeswingen. In het Openlucht Theater van het Sprookjesbos is het dagelijks feest; Roodkapje en het elfje Soraya van de Indische Waterlelies organiseren daar het Sprookjesfeest voor jong en oud. En de Rode Neuzen Reis is iedere dag op de vlucht voor de nieuwkomer in Carnaval Festival: Loeki de Leeuw. Verder loopt de Ganzenfanfare, 2 muzikanten met hun 12-koppige ganzenkorps, elke dag haar statige rondes door het park. De 4-Seizoenenband speelt haar muziek op z´n zomerbest en Die Fröhliche Frieda´s zorgen voor een vrolijke en muzikale noot in de kiosk van de Steenbok. Pardoes en Pardijn zijn natuurlijk ook van de partij.

Zomeravonden
Tijdens de sfeervolle zomeravonden op de 7 zaterdagen in de Zeven Mijls Zomer kunnen gasten gezellig meezingen met bekende sterren en swingen op livemuziek. De Efteling is dan tot 24.00 uur open en biedt op diverse podia volop live entertainment. Alle attracties zijn deze avonden ook sfeervol verlicht. Zaterdag 16 juli heeft de eerste zomeravond het thema Brabants Levenslied. Onder andere Vader Abraham, Arie Ribbens en Rob van Daal verzorgen de optredens. Een week later gaat de Efteling Terug naar ´80. Artiesten als Lee Towers, Roberto Jacketti en Nol Havens duiken met de bezoekers terug in de tijd. Nieuw dit jaar is de Verrassingsavond op zaterdag 30 juli. Welke artiesten deze avond de revue passeren, blijft natuurlijk nog een verrassing.

De thema´s van de overige vier zomeravonden zijn: Musicalsterren (zaterdag 6/8, met o.a. Joke de Kruyff en Danny de Munck), Europa Avond (zaterdag 13/8, met o.a. Denny Christian), Songfestival (zaterdag 20/8, met o.a. Glennis Grace en Gerard Joling) en Hollands Levenslied (zaterdag 27/8, met o.a. Guus Meeuwis).

Comments are closed.